CUM SĂ-ȚI PREGĂTEȘTI CASA PENTRU VÂNZARE
CUM SĂ-ȚI PREGĂTEȘTI CASA PENTRU VÂNZARE

Casa ta a fost întotdeauna sanctuarul tău, spațiul tău personal, dar dacă te-ai hotărât să vinzi, înseamnă că a venit timpul să îți găsești un spațiu nou. Câteodată, să pornești procesul vânzării, sau mai bine zis să nu știi de unde să pornești, poate fi destul de stresant și să îți îngreuneze viață de zi cu zi în propria casă.

Așa că, iată 5 trucuri care să te ajute să începi, astfel ca atunci când ești pregătit să îți vinzi casa, lucrurile să fie mai puțin haotice.

 

Începe de acum  să împachetezi și să îți organizezi o parte din lucruri. Le poți depozita în garaj sau în boxa, până vine momentul mutării. Organizează-ți obiectele pe care nu le folosești și depozitează-le undeva. Îți recomandăm cutii transparente din plastic, sunt ușor de depozitat și poți vedea interiorul cu ușurință.

 

Vinde, donează sau aruncă. În timp ce împachetezi încearcă să elimini din lucrurile pe care nu le mai folosești. Noi spunem că dacă nu ai mai folosit un obiect de câțiva ani, s-ar putea sa fi venit momentul să te despărți de el. Încearcă să donezi obiectele care sunt în condiție bună. Poți găsi organizații caritabile cărora le-ar prinde bine ceva ce ție nu îți mai este necesar. 

 

Fă curat. O casă curată, îngrijită îți poate aduce mai mulți bani atunci când o vinzi. Țintește pentru o curățenie profundă. Concentrează-te mai ales pe băi, bucătărie, geamuri și podele. Nimănui nu îi place să simtă praful altcuiva. Fă ca lucrurile să strălucească. Dacă stai la casă, nu uita de exteriorul casei.

 

Amintește-ți importanța siguranței și a intimității. Cumpărătorii vor avea acces la părți ale casei unde musafirii nu au acces de obicei. Ai grijă să nu fie nimic valoros sau personal la vedere. Dacă ai dubii legate de un obiect, cel mai bine îl depozitezi undeva unde ești sigur ca este în siguranță (asta poate include și medicamente)

 

Repară. Atunci când te hotărăști să vinzi nu este momentul potrivit pentru a începe un proiect de renovare. Este momentul perfect în schimb, să repari acele lucruri sâcâitoare care ar putea demotiva un cumpărător în cumpărarea proprietății sau ar putea sa îl determine să ofere mai puțini bani pe ea. Aici putem include robineți care curg, rugina de pe lângă chiuveta etc. Spală pereții, fă mici retușuri lavabilului, programează verificarea centralei.

 

Dacă citești acest articol și ești reprezentat de mine în vânzarea casei tale, sună-mă înainte de a lua decizie de a începe orice renovare sau reparație în casă, cu siguranță nu îmi doresc să faci investiții care nu sunt necesare.

 

Dacă vrei mai multe detalii legate de aceste sfaturi sau ai o întrebare despre piața imobiliară în general, trimite-mi un mail sau dă-mi un telefon. Mi-ar face plăcere să te ajut cu nevoia ta imobiliara!